مرغپزون ۳
این دیگر آخر سادگی است. یعنی اصلن هیچ کاری ندارد. پوست مرغ را بکشید٬ چربیهایش را جدا کنید. ۴-۵ تا سیبزمینی را هم خوب بشورید و بعد با پوست ورقهورقه کنید. بعد همهشان را در یک ظرف با زردچوبه و نمک و فلفل و روغنزیتون به هم بزنید. من یک پودری هم از فروشگاه گرفتهام که مخصوص مرغ است و آن را هم میزنم تنگش. چیز خاصی نیست. حتمن مشابهش در ایران هم پیدا میشود. بعد همهش را با هم خالی کنید در ظرف پیرکسی چیزی و بدون آنکه سرش را بپوشانید بگذارید در فر٬ حرارت ۲۰۰ درجه. بروید و تا نیمساعت دیگر آن دور و بر پیدایتان نشود. بنشینید به گودربازی٬ فیسبوکبازی٬ هرچه. من رفتم فروشگاه برای فردا که تعطیل است خرید کنم.
بعد نیمساعت که برگشتید٬ فر را بگذارید در حالت گریل و ۵ دقیقهی دیگر هم صبر کنید. حالا لحظهی موعود است؛ خوشرنگ و خوشمزه و مغزپخت. میتوانید با سس کچاب بخوریدش. راه سالمترش هم این است که از همان ابتدا کم نمک درستش کنید و موقع خوردن سس سویا بزنید. دیگر سلیقهایست اینجای کار.
میبینید که مدام این مرغپزونهای من به سمت سادهتر شدن پیش میروند. به امید روزی که تنها با نگاه به یک مرغ زنده٬ سرش بریده٬ پرش کنده٬ شسته و تمیز شده٬ همراه با باقی مخلفات و ادویهجات در فر قرار بگیرد و راس نیم ساعت خودش گریل را روشن کند و پنج دقیقهی بعدش هم از داخل فر آدم را صدا بزند که وقت خوردنش رسیده است.
گاهک٬ اولین وبلاگ تخصصی سادهسازی شیوههای مرغپزون٬ شما را به تماشای این عکس دعوت میکند.
پ.ن.۲. برای مرغپزون ۱ به اینجا و برای مرغپزون ۲ هم به اینجا مراجعه فرمایید.
فکر می کنم این ساده سازی تا جایی پیش می ره که با فکر کردن به تنها!! مرغ و ادوبه سیر می شی!!
نوش جونت اویس جان ولی خودمونیم خیلی مرغ دوست داری ها
عاشق این مرغ پزونهات هستم
آقا این پیازی، سیری، برگ بویی لازم نداره؟ اونوقت بوی زهم (املاش درسته؟) نمیده؟