سه شنبه 27 مهر 1389

Quick update


این شیوه‌ی مرغ‌پزون را با مواد جدیدی امتحان کرده‌ام و طعمش عالی از آب در آمده است. تغییر بزرگی نیست. فلفل دلمه‌ای و قارچ و کدو را حذف کرده‌ام و به جایش سیب‌زمینی‌های کوچک (با پوست) و قارچ اضافه کرده‌ام. ضمنن آبغوره را هم جایگزین آب‌نارنج کرده و میزان فلفل سیاه را افزایش داده‌ام. باقی مراحل تغییری نکرده است. این هم عکسش پس از آماده شدن:

2cqbrec.jpg (420×269)

بدوید مرغ‌پزون راه بیندازید٬ پیش از آن‌که دیر شود!

نظرات بازدید کنندگان

  1. دريا گفت:

    عکس فی.لت.ره!

  2. Anonymous گفت:

    یکمی هم کره روی مرغ بذاری تا تا اروم به خوردش بره خوشمزه ترش می کنه.بوی دارچین هم اگه اضافه کنی تمام خونه رو بر میداره،مست می کنه ساکنانشو
    ن.م

  3. مهسا گفت:

    آشپزباشی اعظم، نمیشه هم قارچ رو حذف کرد و هم اضافه کرد! در ضمن اضافه کردن مواد ترش موقع پختن غذا، یه کمی طعم اون رو به تلخی می بره، خصوصا اگر با مواد تند هم مخلوط شده باشه. برای همین بهتره موقع صرف غذا روش ریخته بشه.
    دارچین رو در بهترین حالت مثل نمک، باید چند دقیقه قبل از کشیدن غذا به اون زد و اگر همراه غذا پخته بشه، هم رنگش رو سیاه میکنه و هم طعم خوبی نمیده

  4. مهسا گفت:

    یک نکته ی زیباشناسی! سعی کن همه ی مواد رو به یک شکل ببری و کمپوزیسیون رنگیش رو رعایت کنی! مثلا اگر من می خواستم این رو بپزم، سیب زمینی رو خلال، پیاز ها رو هم دراز، با یکی دو تا هویج هم اندازه ی سیب زمینی ها برای رنگ نارنجی، و نخود فرنگی یا جعفری تازه رو هم برای رنگ سبز اضافه می کردم.(غلبه با رنگ زرد و کرم سیب زمینی و مرغ) آخر سر هم با سس قرمز تند یا معمولی یک تاش رنگی روی کل بشقاب میرفتم! البته این تنها در صورتیه که به علت کمبود وقت، سالاد و مواد جانبی نباشه وگرنه با حذف عناصر سبز، سالاد گوجه-جعفری با زیتون سیاه هم خوب می شد، نظرت چیه؟

  5. arshia گفت:

    دهانم
    اب افتاد

دیدگاه شما