پیتزا مخلوط و قارچ و مرغ
من خودم را درگیر خمیر و پنیر پیتزا و آب گوجهفرنگی و این چیزها نمیکنم. در واقع این مراحل کار را به طور کامل برونسپاری و خیال خودم را راحت کردهام. به این ترتیب که به جای اینهمه دردسر٬ از سوپر مارکت یک پیتزا مارگریتا میخرم و خلاص. خودش خمیر و پنیر و آب گوجه فرنگی را دارد و من فقط باید مخلفاتش را به طبع خودم اضافه کنم. کمی ژامبون و فلفل دلمهای ریز شده به همراه قارچ ورقهورقه شده رویش خالی میکنم و میگذارمش توی فر. حرارت ۲۰۰ درجه برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و میشود پیتزای مخلوط.
اسباب شرمندگی. این پیتزای دومی را کمی دیر کشیدم بیرون٬ گوشهاش نیمسوز شد. البته برای من که برشته دوست دارم بد هم نشد.
نکتهی کلیدی و مهم اینکه سس کچاب را هم با سس تند TABASCO مخلوط میکنم تا تندی موردنظرم حاصل شود: نه آنقدر تند که غذا از گلوی آدم پایین نرود٬ نه آنقدر شیرین که هیچ خاصیتی نداشته باشد. چیزی در میانه.
پیتزای مخلوط٬ پیتزای قارچ و مرغ٬ سس نیمهتند. با همین چیزها خودم را سرگرم میکنم. به قول حسین پناهی٬ اینچنین میگذرد روز و روزگار من.
آن هم از عمر شبی بود که حالی کردی!
نوش جان!
اویس جان بیشتر به فکر سلامتیت باش
اینو بخاطر آخرین باری که دیدمت میگم
همیشه خوش باشی
میبینم که رفتی خارجه و به همجنس بازی رو آوردی. به هر صورت زیاد سوسیس نخور گیر میکنه.
ناشناس عزیز
ارتباط این پست را با همجنسبازی و این حرفها نفهمیدم. کاش بیشتر توضیح میدادی. در مورد سوسیس هم همینطور.