مرغپزون ۲
برای آن وقتهایی که دلتان میخواهد همهچیز را با هم قاطی کنید و دست آخر چیز خوشمزهای از آب در بیاید٬ برای آن وقتهایی که دلتان میخواهد همین چیزهای قر و قاطی را هم به حال خود رها کنید و بروید دنبال کار و زندگیتان و نیم ساعت بعد بیایید و غذا را حاضر و آماده تحویل بگیرید٬ این یکی را امتحان کنید:
دو عدد ران مرغ و بالایش* را در یک ظرف پیرکس بگذارید. من معمولن پوست مرغ را میکشم. شما صاحباختیارید.** فلفل دلمهای را رویش به صورت نوارهای دراز ببرید و همه جای ظرف ولو کنید. یک عدد کدوی قلمی متوسط را حلقهحلقه کرده و همان بلایی را که بر سر فلفل دلمهای آوردید٬ بر سر آن هم بیاورید. دوعدد گوجه فرنگی و دو عدد پیاز کوچک را هم از وسط نصف کرده و رهایش کنید در ظرف به امان خدا. من روزهایی که برنامهی جدی یا ملاقات آنچنانی ندارم که نگران بوی سیر باشم٬ چند حبه سیر را هم در آن تکهتکه میکنم. در هر صورت سیر از مستحبات است و بدون آن هم کارتان راه میافتد. نمک و فلفل (هم قرمز و هم سیاه بسته به میزان تندیای که دوست دارید) و زردچوبه و آبنارنج و روغن زیتون را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید (یا اگر در ندارد با آلومینوم رویش را بپوشانید) و در فر که از قبل درجهاش را روی ۲۰۰ تنظیم کردهاید و گرم شده است٬ بگذارید. بعدش بروید و تا نیم ساعت سر و کلهتان آن دور و برها پیدا نشود.
پ.ن. این شیوهی طبخ غذا را به صورت کاملن آبدار و مرغها را به صورت پخته در میآورد. اگر مثل من دوست دارید که مرغها کمی برشته شوند٬ کافی است پس از نیم ساعت که برگشتید٬ درب ظرف را بردارید٬ درجه فر را روی ۲۵۰ قرار دهید و ۵ دقیقهی دیگر هم صبر کنید تا آب ظرف کشیده و روی مرغها کمی طلایی یا سرخ شود. اگر بدانید چقدر خوشمزه میشود.
* من نمیدانم اسم این پکیج ران مرغ و بالایش چیست. منظورم این است که فقط ران فسقلی خالی نباشد.
** قبول دارم با پوست خوشمزهتر میشود. ولی میگویند خوردن پوست مرغ درد و مرض میآورد. چه میدانم. شاید هم بیخود میگویند.
*** برای مرغپزون ۱ لطفن به اینجا مراجعه کنید.
آقاجان! شما اگه زن بگیری و ایشون هم دارای مراتبی در امر خطیر آشپزی باشند، حتماً به مشکل خواهید خورد (مثل ما!) چون احتمالاً سر متد طبخ غذا با هم به اختلافات عدیده خواهید خورد و هیچکدوم از مواضع خودتون کوتاه نمیاید!
بر حذر باش آقاجان! بر حذر!
من می گم مرغ رو بچین ته قابلمه،بعد پیازو حلقه کن بچین روش،بعد هم هویج و سیب زمینی و گوجه حلقه شده رو به نوبت!
به قول خودت افزودن چند حبه غوره هم مستحبه!
بعد تو یه ظرف دیگه رب گوجه،آب نارنج،نمک،فلفل و ادویه رو هم بزن و بریز رو مواد داخل قابلمه.
با شعله کم بپزه که حسابی جا بیوفته!
محشر می شه!
البته اگه کدو و بادمجون و فلفل دلمه ای هم دوست داری می تونی اضافه کنی!
امتحان کن سرآشپز!
عکساش هم بذاری خوبه